Bayerns problemer efter Bochum-nederlag – “Som en gyserfilm
3 mins read

Leon Goretzka har sammenlignet Bayern Münchens seneste formnedgang med “en gyserfilm, der ikke stopper”, efter at Rekordmeisterne led det tredje nederlag i træk. Efter nederlag til ligaens førerhold Bayer Leverkusen på hjemmebane og Lazio i UEFA Champions League, er Thomas Tuchels hold nu otte point efter Leverkusen i toppen af Bundesligaen.

Leon Goretzka har sammenlignet Bayern Münchens nuværende form med “en gyserfilm, der ikke stopper”, efter at Bayern-holdet led endnu et nederlag i Bundesligaen.

Thomas Tuchels mandskab er nu otte point efter ligaens førerhold Bayer Leverkusen, som afmonterede Bayern München trøje børn 3-0 i sidste uge, efter et 3-2-nederlag i Bochum, som måtte stoppes to gange på grund af fans, der kastede tennisbolde på banen i protest.

Jamal Musiala bragte gæsterne foran på Vonovia Ruhrstadion, men Takuma Asano udlignede for Thomas Leitschs mandskab efter 38 minutter.

Keven Schlotterbeck sendte et hovedstød forbi Manuel Neuer et minut før pausen og bragte værterne i front, inden Dayot Upamecano blev udvist for sin anden forseelse for en forseelse mod Schlotterbeck med et kvarter tilbage af kampen.

Kevin Stoger satte straks det efterfølgende straffespark ind, og tre minutter før tid scorede Harry Kane det, der skulle vise sig kun at være en trøst.

Det er nu tre nederlag i træk for Rekordmeister, som også blev overrasket i UEFA Champions League af Lazio, hvor Ciro Immobiles straffespark gjorde forskellen i deres ottendedelsfinale.

Nu har midtbanespilleren Goretzka, som i øvrigt er født i Bochum, delt sin ærlige mening om Bayerns nuværende situation.

Efter kampen sagde den tyske landsholdsspiller: “Det føles som en gyserfilm, der ikke stopper. Alt går bare imod os i øjeblikket.

“Vi kan nu rejse os igen og sige, at vi kom godt ind i kampen. Det er også os, men nu føler man sig dum, fordi man begrænsede sig til en halv time. I sidste ende prøvede vi alt med en mand mindre, så man kan ikke bebrejde os.

Bayern München trøje børn

“Når alt kommer til alt, er det individuelle fejl, vi laver – og for mange af dem. I øjeblikket tror jeg, vi er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved alt.”

Midtbanespilleren, som har spillet 205 kampe for de 32-dobbelte Bundesliga-vindere, indrømmede også, at “det er svært at sige ja”, da han blev spurgt, om hans klub havde en chance for at beholde deres titel, og tilføjede: “Alt taler imod os i øjeblikket. Men det er det forkerte spørgsmål at stille os selv.

“Vi er nødt til at finde vores spil igen – og vinde vores kampe.”

Nederlaget lægger yderligere pres på Tuchel i det varme sæde, selvom rapporter siger, at den tidligere Chelsea-managers position ved roret er sikker på trods af formnedgangen.

Da Tuchel blev spurgt om sin jobsikkerhed efter kampen, svarede han, at “der er ingen grund til at bekymre sig om det.”

Han tilføjede: “I sidste sæson troede vi på det lige til det sidste, og det virkede, så det vil vi gøre igen.”

Bayerns næste kamp er mod RB Leipzig den 24. februar, hvor Red Bulls er ti point efter Bayern München trøje børn på femtepladsen.